Оферти

Круиз Enjoy The Summer

   
Круиз Enjoy The Summer

ПРОГРАМА

Ден 1 | София - Рим

Среща на летище София, Терминал 2 в 16:00ч. за редовен полет София – Рим с АК Bulgaria Air. 

Около 18:55ч. кацаме на летище Фиумичино, където ще ни чака организиран трансфер за да ни откара до хотела. Настаняваме се и свободно време за вечерна обиколка на Рим. 

Нощувка.

Ден 2 | Бординг Costa Pacifica

Закуска в хотела и освобождаване на стаите. Трансфер в 11:00ч от хотела до пристанище Чивитавекия за бординг на нашият круиз Costa Pacifica (продължителност на трансфера около 1 – 1,30 часа).

След като пристигнем на пристанището минаваме чек-ин на кораба и се настаняваме по каютите. 

Отплаваме в 20:00ч. в посока Олбия докато се наслаждаваме на първия залез от палубата! 

Предстои ни вкусна вечеря и забавления на борда. Ще прекараме нощта плавайки в открито море! 

Ден 3 | Олбия, Сардиния - престой 08:00ч - 20:00ч.

Акустираме в Олбия, островът е известен като Emerald Coast (изумрудено крайбрежие). Градът има модерно излъчване и през последните години не спира да се разширява. Тук природата ще ви остави без дъх. А плажовете? Няма да искате да си тръгнете от тях! Древните гърци нарекли Олбия „Щастливия град“. И няма как да не е щастлив, като се намира в красив залив в северната част на остров Сардиния, с няколко по-малки островчета навътре в морето и популярната курортна зона Коста Смералда наблизо. Тук сме предвидили да изкараме целия ден на изумрудените плажове на Олбия! 

Ден 4 | В открито море

Днес ще имаме възможност да опознаем целият кораб! Разбира се няма да бързаме да ставаме, защото бавно ще си плаваме в открито море през целия ден. След обилна закуска каквато ще ни се иска да направим, започваме с обиколка на палубите, басейни, барове, ресторанти. Ще се отдадем на релакс и коктейли докато се наслаждаваме на безкрайната морска шир на Средиземно море. Със сигурност няма да пропуснем и атракционите на борда: водни пързалки, футболно и баскетболно игрище, фитнес и няколко басейна. 

Привечер след супер луксозна вечеря в ресторанта ще посетим вечерните шоу програми и разбирасе поне един от нощните барове! Наздраве за това великолепно пътешествие!

Ден 5 | Палма де Майорка - престой 08:00ч - 20:00ч

Сутринта около 08:00ч. акустираме в Палма де Майорка, отпиваме глътка ароматно еспресо с гледка към острова, хапваме на бързо от разнообразната закуска на кораба и се подготвяме за днешния ден. В Палма ще имаме около 10 часа свободно време, което можем да използваме за обиколка и разглеждане на много от забележителностите на острова, да плажуваме на някое яко местенце или да останем на борда и да релаксираме пред басейна и да се наслаждаваме на коктейлите, които ни предлага бара. Ще посетим емблематичната готическа катедрала Санта Мария наричана по често Ла Сеу, което в превод означава светлина. Катедралата датира от 14 в. и е била строена близо 400 години. Тя е една от най-високите готически сгради в Европа.

Градът предоставя безкрайни възможности за пазар. Passeig del Born е една от главните търговски улици с множество сергии, магазини и бутици. Ще минем и по малките и тесни улички, където ще открием разнообразие от уютни малки магазинчета. Можем да се насладим на вкусен обяд и освежаващи напитки в традиционен тапас бар. Нощна Палма също има какво да предлжи и ако някой желае може да и се наслади до последно.

Bay of Ibiza 22:30 – 01:00

Нощта пада в Ибиса, но островът, знаете, никога не спи. Светлините на нощния живот достигат до кораба, който се превръща в истинска джунгла. Потопете се в луда, сюреалистична атмосфера на парти край басейн в джунглата, сред гигантски скулптури, златни клетки, танцьори в лъскави тоалети и музиката на най-добрите диджеи на острова.

Ден 6 | Валенсия - престой 07:00ч - 15:00ч

Валенсия е един от най-оживените и привлекателни градове в Испания, а и в Европа. Град за мечтатели, предлагащ за всекиго по нещо – просторни безкрайни плажове, богата история, впечатляваща архитектура, невероятно вкусна храна и разбира се кипящ нощен живот. Абсолютно всичко нужно на един град, за да се нареди сред най-предпочитаните дестинации на Стария континент. Град с много лица.

“Sea of Stars” Balearic Sea 23:30 – 00:30

В открито море, потънали в най-дълбокия мрак на Средиземно море, ще видите небето и звездите както никъде другаде. Оставете капитана да ви води, за да откриете тайните на вселената, ще пътувате с поглед сред планети и съзвездия.

Ден 7 | Марсилия - престой 13:00ч - 19:00ч

След закуска бъдете готови за посещението на втория по големина град във Франция – Марсилия. Известен с невероятна кухня наситена с много морски дарове. Съвременната част на Марсилия не е особено очарователна, но районът на стария град на където сме се запътили, около старото пристанище е компактно средище на галерии, музеи, църкви, тесни калдъръмени улички и рай за любителите на средиземноморската кухня. Тук може да намерите най-добрите примери от местната кухня, представена предимно от морски дарове, приготвени по най-различен начин. Може да направим едночасова обиколка с туристическо влакче до най-забележителните места в Марсилия.

Ден 8 | Савона - престой 08:30ч - 16:30ч

След закуска и чаша хубаво кафе можем да се отправим за пешеходна разходка из пристанищния град Савона. Града е разположен на брега на Лигурско море, в западното крайбрежие, който е търговски и индустриален център на Ligurian още от четвърти век преди Христа, когато е бил част от Римската империя. 

Забележителности в средновековния исторически център представляват: Паметник-Torre Leon Pancaldo, Piazza del Brandale – сърцето на стария град, Palazzo Comune di Savonа, катедралата-Cattedrale di Santa Maria Assunta, The Cappella Sistina (Сикстинската капела) – 1483г. Над стария град се намира огромната крепост Priamàr, построена през 1528 г. от генуезците. Съвсем наблизо, на входа на пристанището е кулата La Torretta, построена през 14 век и считана за символ на града.

Cetacean Light Show 23:30 – 00:30

Светлинно шоу разкрива тайните на едни от най-очарователните морски обитатели: китове, делфини и гърбати китове. Иновативен спектакъл от уникална гледна точка: тази на кораба в открито море. Ще останете без думи.

Ден 9 | Чивитавекия/Рим - София

Последен ден на борда.

Акустираме около 08:00ч и след закуска се отправяме към изхода за трансфер до летището. 

Полет с Bulgaria Air в 14:20ч от летище Фиумичино, кацаме в София в 17:10ч

За повече информация вижте ТУК.