Хотели

Реновираният Гранд хотел Свети Влас отваря за активна почивка на морето

   
Реновираният Гранд хотел Свети Влас отваря за активна почивка на морето

Морската перла на веригата Grand Hotel се ориентира още по-сериозно към активната почивка и здравословния начин на живот

С настъпването на лятото, Свети Влас се превръща в идеалната дестинация за почитателите на слънцето и морето. Незабравимите плажове, кристално чистите води и обширните възможности за водни спортове правят този курорт предпочитан избор сред посетителите от цял свят.

Курортът е може би най-луксозният в България и впечатлява гостите си със спокойна атмосфера, уют и възможности за пълен релакс. Това го прави и най-предпочитания избор за семейства с деца или приятелски компании. Но за да се насладите максимално на такова райско място, то трябва и да сте отседнали на място, което рефлектира всички красоти на Свети Влас.

Е, Grand Hotel Sveti Vlas е именно такова място! Средиземноморският дизайн на хотела кара всеки гост да се потопи във ваканционното настроение, което го прави идеалния избор за лятно бягство. Вече ранните записвания текат в пълна сила и всеки може да запази своята стая от 1 юни, когато ще е официалното откриване на сезона в хотела.

Хотелът винаги е бил еталон за качество по Българското Черноморие, но през последните месеци екипът на Grand Hotel Sveti Vlas работи усърдно по реновирането му, за да може да зарадва гостите си с още по-добра услуга. Те могат да очакват редица нововъведения в предлаганите услуги и настаняването.

Реновацията включва освежаване на интериора и фасадата, правейки така че хотелът да се усеща като естествено продължение на плажа. Ключовото разположение на първа линия с невероятните гледки към морето, изгрева и залеза вече се усещат още по-приятно с двойно по-големия панорамен ресторант.

Промените са насочени не само към козметични подобрения, но и към цялостната концепция на хотела. Grand Hotel Sveti Vlas остава място, което е насочено към активната почивка и здравословния начин на живот на гостите. Сега обаче концепцията е подобрена, допълвайки всички нужди на гостите за максимално здравословен начин на живот. И висчко това с възможност за Ultra All Inclusive настаняване.

На първо място ще се види подобрение във фитнес центъра на хотела. Той е сред най-големите по Южното Черноморие и този сезон отваря врати с много нововъведения и нови предложения за клиентите. Ще се предлагат персонални тренировки с фитнес инструктор от веригата Pulse, който ще може да подготвя не само индивидуален тренировъчен, но и хранителен план за трениращите. Те ще имат достъп до уникалната програма Pulse Plus, за да бъде тренировката им още по-удобна за адаптиране към личните им нужди и време. Така например всеки, който предпочита да тренира от стаята си или търси повече самостоятелност, вече ще може да го прави със серия от видео онлайн тренировки. Допълнително концепцията на хотела за здравословни предложения се обогатява и с предлагането на енергизиращи напитки и витаминозни шотове и фрешове.

Хотелът подготвя различни типове комбинирани пакети за предстоящия сезон, които ще предлагат допълнителни услуги, насочени към по-разнообразното уелнес изживяване на гостите. Те ще включват и възстановителни процедури в Pulse Health Center - специализирания клиничен център за отслабване, детокс и рестарт в комплекса.

Новият пакет BeHealthy например комбинира специализирана програма за детокс, тонизиране и възстановяване. Той се предлага с възможности за настаняване за 3, 5 или 7 дни, като през своя престой  гостите на Grand Hotel Sveti Vlas ще могат да се възползват от персонални хранителни и тренировъчни програми, масажи, йога практики, организирани походи и разходки, лекции и много други допълнителни активности.

Всички тези качества правят концепцията на Grand Hotel Sveti Vlas напълно уникална. Подобренията ще помогнат на много от гостите на хотела да запазят здравословните си навици, дори когато са на почивка. Това може да е предизвикателство в повечето Ultra All Inclusive ризорти, но в самата атмосфера те побутва да направиш по-добрия избор за себе си.

Дори изкушенията на блок масата са здравословни - приготвени с много любов и старание от продукти най-висок клас. Залагайки на качествена храна, хотелът подсигурява една пълноценна палитра от ястия, сред които гостите да си изберат. Екипът се е погрижил и за максималния  релакс на гостите, осигурявайки богат асортимент от wellness услуги. Освен това всеки гост на Grand Hotel Sveti Vlas може да се наслади и на големия хотелски СПА център, гарантиращ една прекрасна СПА почивка.

Той разполага с външна и вътрешна СПА зона, в които има изобилие от съоръжения. Вътрешен акватоничен басейн и джакузи, външен термален басейн и външно джакузи, контрастно топило, финландска сауна, солна сауна, арома парна баня, турска баня и панорамна парна баня са само част от съоръженията, които гостите могат да използват. Ветрилото от услуги по отношение на предлаганите СПА терапии наброява над 150 разнообразни ритуали, изпълнявани от интернационален екип терапевти на Evia SPA от о.Бали, Тайланд, и Филипините.

Разбира се, прекрасният плаж на метри от хотела е основната спирка за много туристи през лятото. Плитките води са отлични за малки деца, така че никой от гостите да няма притеснения. Всеки ден на плажа може да стане по-добър с коктейл, сладолед или вкусен обяд. Всички тези удобства ще намерите в Grand Hotel Sveti Vlas!

Хотелът доказва, че качеството на услугата и удовлетвореността на гостите винаги трябва да е на първо място. През 2024 г. Grand Hotel Sveti Vlas е по-добър от всякога с богата палитра от предложения и възможности. Това го прави перфектното място за всеки тип пътешественик - независимо дали търси приключение или съвършена СПА почивка.