Турагенции

Европейските круизи на Ocean Travel набират популярност

   
Европейските круизи на Ocean Travel набират популярност

Круизите бързо се превръщат в най-търсената форма на пътуване. Все пак те съчетават лукса и удобството на All Inclusive ваканция и приключенските възможности на екскурзионна програма.

Особено подходящи за хора, които не са били на круиз преди, са европейските маршрути. Тъй като разстоянията между пристанищата не са дълги и плаванията са по-скоро кратки, начинаещите пътешественици могат да видят дали този тип пътуване им допада.

Освен това тези круизи позволяват на гостите си да разгледат разнообразни ключови европейски дестинации като си спестят стреса от постоянното пътуване и местене. Това е чудесна възможност за туристите, които се опитват да видят най-много места за възможно най-малко време.

Ocean Travel определено е най-добрият приятел на туристите, когато става дума за избиране на подходящ круиз. Към момента една от най-популярните им програми се реализира с MSC Preziosa. Маршрутът обхваща някои от най-интересните европейски дестинации, сред които  Нидерландия, Белгия, Франция, Обединено кралство и Германия. Програмата се предлага както през декември 2024, така и за Великден 2025.

MSC World Europa Begins Summer Sailings in the Mediterranean

Цените започват от 2480 лева на човек и включват самолетен билет София - Амстердам - София с Bulgaria Air с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг, трансфери по програмата, нощувка със закуска в хотел 4* в Амстердам, 7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC Preziosa, пристанищни такси и медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро с "Евроинс".

След кацането и настаняването в Амстердам, туристите ще имат възможност да направят панорамна обиколка на града с лицензиран гид. Те ще разгледат някои от най-важните забележителности и да се насладят на китните канали. Нидерландската обиколка продължава и в Ротердам, където също има включена панорамна обиколка. Преди отплаването от пристанището на Ротердам туристите ще могат да се порадват на града на диамантите с неговите разнообразни лица и красиви гледки. Към групата ще се присъедини и водач от фирмата, който да съдейства при всякакви въпроси.

MSC Preziosa е един от най-впечатляващите кораби във флотилията на MSC. Съставен от 18 палуби, 14 от които за пасажери, на борда на кораба са изградени 26 асансьора, 9 ресторанта, 21 бара, модерни спортни съоръжения и СПА център, удобства за деца, театрална сцена, дори 4D кино и симулатор за Формула 1.

Двата основни ресторанта и бюфета на борда предлагат богат асортимент от гастрономически удоволствия за закуска, обяд и вечеря. Гостите на кораба могат да избират свободно и следобедни закуски и по-малки хапвания. Множеството забавления на борда също са на разположение за всички – има избор между театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни и много други. Екипът на MSC Preziosa са подготвили и пълна програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика и тематични партита. За най-активните пък на разположение е модерен фитнес център с уреди от най-висок клас. Помислили са и за най-малките, осигурявайки много детски клубове, програми и дори специализирано детско меню.

След напускането на Нидерландия корабът ще се отправи към Зеебрюге, Белгия. Градът предлага разнообразие от забавления и забележителности. Посетителите могат да се насладят на красивите плажове и морски пейзажи, да разгледат интересни музеи и да се потопят в историята на региона.

Ab Zeebrugge: Das Beste von Brügge & opt. Gent Landausflug | GetYourGuide

Следващата спирка е впечатляващият Париж. Френската столица излъчва уникален чар и романтика, която привлича посетители от целия свят. Градът е дом на някои от най-иконичните забележителности в света, като Айфеловата кула, Лувъра и Нотр Дам. Посетителите могат да се потопят в богатата култура и история на града, разглеждайки музеи, галерии и архитектурни шедьоври.

От романтични разходки край Сена до изобилието от местни деликатеси във всяка уличка, Париж предлага безкрайни възможности за прекрасно прекарване. Това е градът, който винаги остава в сърцата на посетителите си, привличайки ги отново и отново с неговата красота и очарование.

Туристите ще имат спирки и в Саутхемптън, Обединеното кралство, и в Хамбург, Германия. Това може би не са най-популярните туристически дестинации и в двете държави, но определено са едни от любимите градове на местните за живеене. Пълни с живописни улички, зелени паркове, красиви гледки и множество атракции тези два града определено си заслужават!

Southampton Images – Browse 4,152 Stock Photos, Vectors, and Video | Adobe  Stock

Пътуването определено е уникално и обхваща някои от по-популярните дестинации в Европа. В комбинация със страхотния кораб, насладата на MSC Preziosa е гарантирана!

Йоана Шомова